دانشمندان انگلیسی موفق شده‌اند تا باتری‌هایی را توسعه دهند که انرژی خود را از درون خاک تامین می‌کنند. این باتری‌ها که توسط استارتاپ Bacery ساخته شده، انرژی خود را از باکتری‌های خاصی که درون خاک وجود دارند، تامین می‌کند. همین امر موجب شده تا این باتری‌ها به صورت دائمی شارژ شده و انرژی مورد نیاز کاربران را تامین کنند.

ساخت باتری‌هایی با شارژدهی دائمی یکی از چالش‌های پیش روی دانشمندان و مهندسان بوده و در همین رابطه شاهد ساخت انواع و اقسام باتری‌ها با ساز و کارهای مختلف هستیم. استارتاپ بریتانیایی Bacery توانسته باتری‌هایی توسعه دهد که از باکتری‌های خاصی در خاک انرژی دریافت ‌می‌کنند.

در صورت تجاری شدن این فناوری می‌توان انتظار تامین انرژی ارزان را در صنعت کشاورزی داشت. نکته جالب درباره این باتری‌های خاکی، شارژدهی دائم و شبانه‌روزی بدون نیاز به شارژ مجدد است.

این باتری‌های از سلول‌های SMFC ساخته شده و می‌توانند انرژی مورد نیازشان را از واکنش‌های شیمیایی میکروارگانیسم‌ها درون خاک جذب کنند. نحوه کار هم بدین صورت است که الکترودهای کربنی این باتری‌ها درون خاک قرار می‌گیرند.

از این باتری‌ها می‌توان در حسگرها و سایر دستگاه‌های اینترنت اشیا یا همان IoT استفاده کرد که می‌تواند برای کشاورزان بسیاری مناسب باشد. کشاورزان زیادی که در حال حاضر از سیستم‌های تامین انرژی با هزینه گزاف بهره می‌برند.

فناوری مبتنی بر باکتری خاک رویکرد جدیدی محسوب می‌شود که کاربردی‌تر و بسیار ارزان‌تر است و می‌تواند بیش از 25 سال بدون نیاز به تعویض یا تعمیر به کار خود ادامه دهد. همچنین پیاده‌سازی هر واحد از این باتری‌ها فقط 30 یورو هزینه دارد.


منبع: independent